https://ui.awin.com/export-promotions/942789/190c1cd677b7acf4af06e790d67aaa35 https://ui.awin.com/export-promotions/942789/190c1cd677b7acf4af06e790d67aaa35?downloadType=csv&promotionType=&categoryIds=®ionIds=&advertiserIds=&membershipStatus=joined&promotionStatus=

Alles wat je moet weten over sneakers: de beste tips om de beste sneakers te kopen

Sneakers zijn tegenwoordig niet alleen meer hardloopschoenen, maar ook modieuze sneakers. Het is dus belangrijk om te kijken welke sneakers het beste bij je stijl passen. Daarnaast moet je ook goed kijken naar je eigenschappen van de sneakers, zoals of ze waterdicht zijn of niet en of er goede demping in zit. Als je vaak hardloopt, dan is het belangrijk om hardloopschoenen te kopen die speciaal voor hardlopenzijn ontworpen. Deze zullen je voeten beter beschermen en zo blessures voorkomen. Verder is het ook belangrijk om goed te kijken naar de maat van de sneakers, omdat ze anders niet lekker zitten. Als je online gaat shoppen voor sneakers, vergeet dan niet om verschillende merken te vergelijken.

Ga je in een winkel passen? Probeer dan meerdere modellen uit om de beste keuze te maken. Algemeen geldt dat sneakers moeten passen bij je kledingstijl en dat je goed naar je eigenschappen van de schoenen moet kijken. Daarnaast is het ook belangrijk om hardloopschoenen te kopen als je vaak hardloopt. Pas dan wel op voor blessures! Vergelijk verschillende merken en modellen voordat je een keuze maakt.

Praktische tips

  • Als je aan het einde van de dag schoenen gaat passen, weet je zeker dat ze de hele dag lekker zitten en niet knellen – ook als je voeten wat dikker zijn. Daarnaast is het verstandig om nieuwe schoenen altijd aan het einde van de dag te passen, omdat je voeten dan iets dikker zijn. Dit komt doordat je al de hele dag op je voeten staat en ze hard moeten werken. Dankzij deze tip zullen je nieuwe schoenen altijd comfortabel zitten.
  • Bij schoenen moet je kijken dat de kwaliteit van je schoen goed is. Deze moeten comfortabel, stevig en flexibel zijn. Ook is het belangrijk dat deze goed ventileert zodat je minder last krijgt van zweetvoeten
  • Eigenlijk zou je minimaal 2 paar schoenen moeten hebben, omdat het belangrijk is om je schoenen ook eens een paar dagen kan “rusten” ze gaan daarom ook langer mee
  • Zorg dat je altijd schoenen past. Neem ze uit de winkel niet zonder passen mee. De maat kan per merk verschillend vallen.
  • Pas ook beide schoenen. Nog nooit van een on-paar gehoord? Dit kan gebeuren dat er bij het verpakken van de schoenen in de doos iets mis is gegaan dat er 2 verschillende maten in de doos gedaan zijn.
  • Pa je schoenen met de juiste sokken. Sokken zijn dik of dun. Het is belangrijk om de sokken aan te doen, als je gaat passen, die je normaal ook draagt.
  • Als je de schoenen past ga dan ook een stukje lopen. Als je zit zetten je voeten minder uit. Door te lopen voel je ook gelijk of ze wel lekker genoeg lopen
  • Let ook op of je tenen genoeg ruimte hebben. Je moet niet te strak in je schoen zitten omdat dit vreselijk zit. Maar teveel ruimte is ook weer niet goed want je moet niet kunnen schuiven in je schoenen. Je moet alleen met je tenen kunnen wiebelen, dan weet je dat je goed zit.
  • Kijk hoe de zool eruit ziet. Is deze flexibel. Kan deze buigen of is het een plank?
  • Kijk of er een goed voetbed in zit. Dit voetbed ondersteunt je voet. Dit moet goed aanvoelen.

Succes met het kopen van je schoenen!

Ziek worden op vakantie

Heb je het gevoel dat je altijd ziek wordt als je op vakantie gaat? Je bent niet de enige. Het blijkt dat daar een reden voor is: ons lichaam is eigenlijk vatbaarder om ziek te worden als we op vakantie zijn. Dit komt omdat we meestal actiever zijn en veel overtollige energie hebben, wat ons immuunsysteem uit balans brengt.

In deze blogpost gaan we na waarom dit gebeurt en bespreken we enkele tips om te voorkomen dat je ziek wordt op vakantie!

Lees verder

Stedentrip Valencia

Stel je voor dat je door eeuwenoude geplaveide straten loopt, omzoomd met prachtige architectuur, en dan stopt om te genieten van een heerlijk paella diner op een charmant terras met uitzicht op de Middellandse Zee. Klinkt dat niet als een paradijs? Maak je dromen werkelijkheid door vandaag nog je vakantie naar Valencia te boeken.

Lees verder

Bijgeloof

Bijgeloof zijn overtuigingen die al eeuwenlang bestaan. Ze zijn terug te voeren op verschillende culturen en hebben, afhankelijk van de persoon, verschillende betekenissen en doeleinden.

Lees verder

Hoe te kiezen voor een leven met meer energie

We weten allemaal hoe het voelt als we niet genoeg energie hebben. Je bent moe, je geest is wazig, en alles is een strijd. En hoewel het niet altijd makkelijk is om meer energie te krijgen, zijn er wel degelijk dingen die je kunt doen om het proces te versnellen. Dus als je je uitgeput voelt en een snelle oppepper nodig hebt, lees dan verder voor wat tips over hoe je snel meer energie krijgt!

Lees verder

Samenzweringstheorieën

Heb je wel eens het gevoel dat je gecontroleerd wordt door iets of iemand die je niet kunt zien? Dat er een verborgen kracht aan het werk is, die gebeurtenissen manipuleert en de wereld om je heen beheerst? Als dat zo is, geloof je misschien in samenzweringstheorieën.

Lees verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.