Een massage gun kopen

Je hoeft er de deur niet meer voor uit om de massage te krijgen. Of wil je net na het sporten jezelf masseren? Dit kan! Een handmassage of massage gun gebruik je om je spieren los te maken. De snelle trillingen zorgen ervoor dat je met het apparaat goed in de spieren kunt drukken. Sporters gebruiken ze steeds vaker, een massage-gun. Heerlijk na een training. Er gaat niets boven een diepe weefselmassage voor pijnlijke spieren met een massage-gun. Fijn is om deze zelf aan te schaffen en te kunnen gebruiken wanneer dit nodig is.

Er zijn massageapparaten voor iedereen. We zetten er een aantal op een rij:

Tunturi Massage Gun 

Massage guns worden veelal gebruikt voor spierherstel, stress of pijn afname. Daarnaast zijn massage apparaten ook ter ontspanning geschikt. Het bevordert het herstel van je spieren waardoor je beter kunt presteren tijdens het sporten. Veel mensen met gewrichtspijn gebruiken een massagegun om de klachten te verminderen. De Tunturi Massage Gun is daarom onmisbaar voor sporters om het beste te halen uit je trainingen.

4 Opzetstukken 20 weerstandsniveaus
De Tunturi Massage Gun bevat 4 opzetstukken. Hierdoor kun je de juiste druk leveren op de juiste spieren in je lichaam. Voor elke spier ontvang je het passende opzetstuk. Je kunt de weerstand ook aanpassen van de massage gun. De Tunturi Massage gun heeft tot wel 20 verschillende weerstandsniveaus. Hierdoor kun je de druk en de intensiteit van de massage zelf bepalen. Je kunt de weerstand eenvoudig aanpassen met behulp van de display.

Batterijduur
De Tunturi Massage Gun kan tot wel 6 uur in weerstandsniveau 20 gebruikt worden zonder tussentijds opgeladen te worden. In weerstandniveau 10 kan je de massage gun zelfs tot wel 10.5 uur gebruiken zonder tussentijds op te laden. De oplaadduur van de massage gun is 4 uur en 20 minuten voor een volledig opgeladen accu. De oplader wordt meegeleverd met de massagegun.

Inclusief koffer
De Tunturi Massage Gun wordt geleverd met een opbergkoffer. De koffer zorgt ervoor dat het massage apparaat, de oplader en de opzetstukken niet beschadigd worden. De binnenkant van de koffer is bekleed met schuim. Hierdoor ligt de massage gun en de opzetstukken stabiel in de koffer.

Tunturi Massage Gun Mini 

Stijve spieren en pijnklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon met de Tunturi Massage Gun Mini. Na een lange dag werken aan je bureau, computer of na stevige fysieke arbeid kunnen je spieren flink zijn belast. Dit mini massage apparaat zorgt dan voor ontspanning.

De voordelen van massage

Een goede massage is de beste manier om ontspannen de rest van de dag in te gaan, want het bevordert je bloedsomloop en warmt je spieren op. Je lichaam herstelt sneller van de intensieve belasting en je voelt je merkbaar fitter.

Zes snelheden

De Massage Gun Mini heeft zes snelheden. De LED verlichting laat zien welke snelheid geactiveerd is. Met zijn maximaal vijftig decibel is het massageapparaat bijzonder stil en dat zorgt ook weer voor extra ontspanning. Dankzij de goede batterij, kan de massage gun zo’n twee tot drie uur mee. Opladen doe je vervolgens met de meegeleverde USB-C kabel.

Inclusief 4 opzetstukken en koffer

De vier meegeleverde koppen maken de Massage Gun geschikt voor het hele lichaam. Heb je ook de grote broer van deze Massage Gun? Dan kun je de koppen zelfs onderling uitwisselen. Alles wordt geleverd in een handige opbergkoffer.

Pure FX Massage Gun

Verminder gewrichtspijn en spanning met de PURE FX massage gun.

– Verlicht spierpijn en verbetert bloedcirculatie;
– 4 verschillende opzetstukken en 4 snelheidsniveaus;
– Ergonomische antisliphandgreep;

– Compact en lichtgewicht;

Na een stressvolle dag is er niets lekkerder dan thuis even ontstressen. De PURE FX massage gun is de ideale massagetool die zorgt voor ultieme ontspanning. De hoge frequentietrillingen gecombineerd met de vibratietechnologie maken je spieren losser en verbeteren de bloedcirculatie. Je mobiliteit wordt verbeterd en het opwarmen en herstellen van spieren wordt versneld. Bovendien helpt het massageapparaat bij het versterken van je houding en helpt het met een betere nachtrust.

Dankzij de 4 verschillende massage-opzetstukken en de 4 verschillende snelheidsniveaus is er altijd een juiste stand om gespannen plekken los te maken. Het LCD-display toont je het huidige laadniveau, de snelheid en een timer voor hoe lang je aan het masseren bent. Bovendien is de PURE FX massage gun compact, niet zwaar en gemakkelijk in vast te houden dankzij de ergonomische antisliphandgreep.

Hyperice Hypervolt BT + case

Voer een massage uit met de Hyperice Hypervolt BT en berg hem weer veilig op in de Hypervolt Case. Dankzij het compacte formaat neem je hem gemakkelijk mee naar de sportschool of op reis. Hier gebruik je de massage gun om stijve, pijnlijke spieren los te maken. Met een maximale vibratie snelheid van 2300 bewegingen per minuut voer je een krachtige massage uit die je bloedsomloop stimuleert. Hierdoor neemt je mobiliteit voor een training toe en herstellen je spieren sneller. De Hypervolt BT verbind je via bluetooth met de Hypervolt app voor begeleiding en tips. Ook heeft het apparaat 3 intensiteitstanden en 4 verschillende massagekoppen om uit te kiezen. Zo pas je de massage aan naar jouw behoeftes.

Theragun Prime

De Theragun Prime is een handmassage apparaat voor iedereen die behoefte heeft aan een stevige massage met een kracht van 15 kilogram. Je verbindt het apparaat met de Therabody app voor meer begeleiding tijdens de massage. Zo maak je effectief knopen in je spieren los door middel van een snelle klopmassage en bevorder je het spierherstel zodat je snel weer op volle kracht traint. Kies uit één van de 4 verschillende opzetstukken en één van de 5 snelheden voor de massage die bij jou past. Dankzij het speciale, driehoekige handvat kom je gemakkelijk op lastige plekken zoals je rug en schouders.

Compex Fixx 1.0 Massager

Bereid je spieren voor op een training en verminder spierpijn met de Compex Fixx 1.0 Massager. Dit handmassage apparaat gebruikt snelle klopmassage voor een diepe verzorging van je spieren. Zet de massagekop 30 seconden op je armen, benen, buik, heupen, rug, schouders, taille, voeten en billen. Je hebt niemand nodig om die lastige plek op je rug te bereiken dankzij de verstelbare massagekop. Zijn sommige spieren gevoeliger dan andere? Dan kies je uit één van de 3 intensiteitsstanden die bij jou past. De Compex Fixx 1.0 zit in een compacte tas waar je het opzetstuk, de oplader en de batterij veilig in bewaart. Zo neem je hem gemakkelijk mee naar de sportschool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *