Hoe krijg ik snel wittere tanden

Het belang van tanden bleken Een wittere glimlach kan iemand zelfverzekerder maken in sociale situaties. Helaas hebben de meesten van ons niet de witste glimlach die we zouden willen hebben. Daarom een ​​van de beste beschikbare behandelmethoden om ons te helpen die witte perfecte glimlach terug te krijgen, is het bleken van tanden. De basismethode voor het bleken van tanden is dat het het proces van verkleuring stopt en teniet wordt gedaan. Dit bleken wordt gedaan om ons witte glazuur weer te onthullen. Veel mensen hebben verkleurde tanden gekregen door koffie, thee, rode wijn, jus, nicotine en alcohol etc. Dit zorgt er na verloop van tijd voor dat het glazuur op de tanden gaat verkleuren. Naar mate je ouder wordt verliezen je tanden steeds meer hun helderwitte uitstraling naarmate het glazuur dunner wordt. Het tandenbleekproces verwijdert in wezen de vlekken door diep in het glazuur te dringen. Dit kan door vele manieren gebeuren namelijk door dit te doen met waterstofperoxide of bijvoorbeeld om je tanden te laten laser tanden. Hiermee kunnen de vlekken zeer snel verwijderd worden.

Door de jaren heen worden er steeds meer behandelingen voor het bleken van tanden beschikbaar gesteld . De vraag naar dergelijke diensten neemt erg toe. Het is daarom deze tijd makkelijk om weer parelwitte tanden te krijgen zodat we weer kunnen glimlachen.

Tanden worden geler en grauwer

Als je een geweldige mooie glimlach wilt hebben door je tanden witter te krijgen, maar je weet nog steeds niet zeker of je moet gebruik maken van behandelingen voor het bleken van tanden of niet, dan is het misschien handig om te weten wat de voordelen zijn, voordat je de beslissing neemt. Ook is het belangrijk dat je weet hoe het werkt zodat je kunt kijken op welke manier het beste bij je past. Er zijn veel dingen die ervoor kunnen zorgen dat onze tanden dof of geel worden. Je krijgt bijvoorbeeld vlekken op je tanden van het roken van sigaretten. Ook bepaald soort voedsel zure dranken, bepaalde kruiden en koffie maken onze tanden er niet mooier op. En als we ouder worden dan gaat ons gebit er meestal wat grauwer en geler uitzien.

Witte tanden voor meer zelfvertrouwen

Als we wittere tanden hebben worden vaak jonger geschat. Ook worden de mensen die witte tanden hebben gezien als meer hygienisch en schoner. Dus als je een goede indruk wilt maken dan is het fijn om de ander een schone, witte glimlach toe te “werpen”. Bovendien levert het je ook meer op representatief vooral als je op zoek bent naar een baan. Witte tanden kunnen een zeer positief effect hebben in sollicitatiegesprekken, niet alleen vanwege het feit dat het indruk zal maken op de persoon die het interviewt, maar het zal ook zodat je zich meer op je gemak voelt bij het beantwoorden van de gestelde vragen. Met andere woorden, het geeft je meer kansen op de baan die je echt wilt.

Manieren om witte tanden te krijgen

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je je tanden witter kunt maken. Eén manier is het gebruik van een vrij verkrijgbaar witmakend product. Deze producten bevatten meestal waterstofperoxide of carbamideperoxide, die helpen om je tanden te bleken. Zorg ervoor dat je de gebruiksaanwijzing goed leest, en het product alleen gebruikt zoals voorgeschreven.

Een andere manier om je tanden witter te maken is naar een tandarts gaan. Tandartsen kunnen verschillende behandelingen aanbieden, zoals bleken of bleken met laser. Bleken gebruikt een bleekmiddel om de kleur van je tanden lichter te maken. Laser bleken gebruikt lichtenergie om de vlekken op je tanden op te breken.

Tanden op een natuurlijke manier witter maken

Als je wittere tanden wilt maar niet het geld wilt uitgeven aan een tandarts of aan een vrij verkrijgbaar witmakend product, kun je proberen zuiveringszout (bakingsoda) te gebruiken. Zuiveringszout is een natuurlijk bleekmiddel, en het kan helpen je tanden mettertijd lichter te maken. Het enige wat je hoeft te doen is zuiveringszout met water te mengen tot een pasta, en die op je anderen. Laat het een paar minuten zitten, en spoel het dan af. Zorg ervoor dat je daarna je tanden poetst.

Er zijn ook een paar voedingsmiddelen die kunnen helpen je tanden witter te maken. Aardbeien, bijvoorbeeld, zijn een natuurlijk bleekmiddel. Als je met een aardbei over je tanden wrijft, kan dat helpen om wat van de oppervlakkige vlekken te verwijderen. Een andere voedsel dat kan helpen je tanden witter te maken is appels. Appels bevatten appelzuur, dat helpt om oppervlakkige vlekken op je tanden kwijt te raken.

Welke methode je ook kiest, zorg ervoor dat je geduld hebt. Je tanden witter maken kost tijd en geduld. Maar uiteindelijk is het zeker de moeite waard!

Tanden sneller wit

Je kunt natuurlijk ook gaan voor een thuis-set om je tanden zelf te bleken. Deze zijn online te koop. Je zou dan goed de reviews moeten lezen of het ook echt wel efficiënt helpt. De prijzen variëren namelijk erg. En ze beloven vaak meer dan dat ze waarmaken. Vaak geef je er een berg geld aan uit en besluit dan toch maar de tanden te bleken onder begeleiding. Wat misschien niet eens zo onverstandig is.

Thuis bleken maar onder begeleiding van je tandarts

Als je je tanden thuis witter wilt maken, is dit een geweldige optie. De tandarts maakt een gipsafdruk van je gebit gebruiken en op maat gemaakte bleeklepels die door tandtechnici zijn gemaakt, zodat ze er zowel natuurlijk uitzien als effectieve werkers zijn die snel resultaten boeken! Je ontvangt instructies over hoe de gel in het bitje te doen en deze in te doen. Ook wordt je geïnformeerd hoelang je dit bitje in moet houden voor een goed resultaat. Ook hoeveel dagen je dit moet doen gaat de tandarts met je bespreken.

Is waterstofperoxide wel veilig?

Waterstofperoxide, ook bekend als waterox of gewoon H2O2, is een sterke kleurstof die in veel producten zit om tanden witter te maken. De molecule bestaat uit twee zuurstofatomen en een waterstofatoom die bij elkaar worden gehouden door zwakke bindingen, zodat het gemakkelijk uit elkaar valt bij blootstelling aan stoffen zoals voedsel waardoor ze verkleuren omdat deze radicalen sterk reageren met andere elementen waaronder ijzer uit de bloedvaten in je lichaam! De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (VWA) heeft het gebruik van waterstofperoxide om tanden witter te maken aangescherpt. Sindsdien november 2012 mogen tandartsen in Europa geen bleekmiddelen meer gebruiken die meer dan 6% waterstofperoxide bevatten! Dit betekent dat je de 25 % waterstofperoxide niet meer te vinden is. Hogere concentraties kunnen voor schadelijke bijwerkingen zorgen van je tandvlees gevoeligheid maar het kan ook pijnlijke tanden veroorzaken. Ook kan het zelfs je tandvlees verbranden. Behalve waterstofperoxide kom je tegenwoordig ook wel carbamide periodide tegen om je tanden te bleken. Ook deze stof werkt effectief. Een carbamide peroxide van 30% bevat 10% waterstofperoxide.

Tanden bleken met laser

Tanden bleken met laser. Dit is verreweg de snelste manier om wittere tanden te krijgen sinds laser daarvoor wordt technologie ingezet. Dit moet echter in de kliniek van de tandarts worden gedaan, aangezien de apparatuur die voor deze methode wordt gebruikt. Laser zal ook wat duurder zijn, maar het geeft zeker een langdurig effect en het is ook veel sneller om je tanden witter te krijgen. Let wel op de kwaliteit van de aanbieder! Zoek naar iemand die alles proffesioneel benadert en veel ervaring heeft met deze methode.

Whitening tandpasta producten

Dit is een andere optie om wittere tanden te krijgen. Er zijn eigenlijk veel tandpastaproducten die je op de markt kunt vinden, die actieve ingrediënten bevatten die je tanden witter kunnen maken. Let hierbij wel op dat deze producten ook vaak milde schurende stoffen om vlekken op uw tanden te verwijderen bevatten. Dus kijk hier altijd wel goed mee uit.

Tandenbleekstrips

Dit is een andere optie die ongeveer $ 50 kost en peroxide bevat.
U kunt ook de duurdere en meer permanente procedures overwegen, zoals in-office
bleken en bleken op trays.

Aanbevolen voor gezonde en wittere tanden:

Rapid White Bleaching Power Set
Ecodenta Organic Whitening Tandpasta Papaya 75ML
My Magic Mud Whitening Tooth Powder
Ecodenta Mondwater Whitening Extraordinary 
Curaprox Kauwgom Black is White

Een overzicht van eczeem

Als je te maken hebt met eczeem, ben je niet alleen – het is een veel voorkomende aandoening die mensen van alle leeftijden treft. Hoewel er geen genezing voor eczeem bestaat, zijn er wel behandelingen die de symptomen kunnen helpen verlichten. Als je manieren zoekt om je eczeem te beheersen, praat dan met je arts over je behandelingsmogelijkheden.

Lees verder

Hoe houd je grip op je uitgaven? 

Grip houden op je uitgaven hoeft niet ingewikkeld te zijn; er zijn genoeg eenvoudige stappen die je kunt nemen om de kosten te beheersen zonder de kwaliteit van leven op te offeren. Deze tips zorgen ervoor dat elke euro telt! Dus vergeet niet – gebruik deze tips vandaag, zodat je morgen meer geld gespaard hebt dan ooit tevoren!

Lees verder

De kracht van bramen voor je gezondheid 

Laat de volgende struik bramen die je ziet niet verloren gaan. Denk aan alle gezondheidsvoordelen die deze heerlijke vruchten je lichaam kunnen bieden! Van boordevol vitaminen en mineralen tot krachtige antioxidanten, bramen zijn een echt super voeding. Dus als je de volgende keer een natuurwandeling maakt, maak dan gebruik van de wilde bramenstruiken die je tegenkomt en geniet van een snack die je lichaam goed doet.

Lees verder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *