Makkelijk afvallen zonder honger

We hebben een aantal producten geselecteerd die daarbij kunnen helpen

Er is enorm veel te krijgen op het gebied van afvallen. Ik ken veel mensen die als ze maar iets te veel eten direct aankomen (daar ben ik er ook een van). Het is mijn levenstyle geworden om gezond en op gewicht te blijven. Toch staat gezondheid altijd voorop. Daarom zocht ik wat producten uit die een gezond gewicht of afvallen kunnen bevorderen. Het advies is; blijf er gezond bij eten! Maak de juiste keuzes

Lees hier voor meer info: Healthy Bakers Low Carb Shake

Healthy Bakers Low Carb Shake

gezonde shake voor een verzadigd gevoel, passend binnen een Low Carb leefstijl
Healthy Bakers Low Carb Shake is een gezonde shake die helpt bij een koolhydraatarm dieet. De shake zit boordevol eiwitten (op basis van erwten) en gezonde voedingsvezels. De voedingsvezels ( Inuline) in deze shake zijn afkomstig uit witlof. Inuline is een vezel uit witlof die niet kan worden afgebroken door ons spijsverteringsstelsel. Deze verandert in een gelachtige substantie als het in contact komt met water. Dit is ook de reactie in onze maag na het drinken van een glas Low Carb Shake. De shake verandert in de maag tot een gelachtige massa en zorgt op deze wijze voor een vol gevoel. Naast eiwitten en vezels bevat de shake ook een grote hoeveelheid aan vitaminen en mineralen en is daarmee een lekkere en gezonde aanvulling op de voeding.

Healthy Bakers Low Carb Shake Spirulina:
– rijk aan voedingsvezels (8700 mg per 40 gram)
– met spirulina – het groene goud uit de zee (1000 mg per 40 gram)
– past goed in een koolhydraat arm dieet, slechts 0,8 gram koolhydraten per shake
– zorgt voor een vol gevoel
– rijk aan eiwitten (2700 mg per 40 gram), vitaminen en mineralen

– bevat 17 portiesHoe te gebruiken?
Los 40 g (is één volle afgestreken maatbeker) Low Carb One a Day Shake op in 300 ml water of melk. Neem een shake 15 minuten voor de warme maaltijd en begin de dag met een Low Carb Shake.

Lees hier voor meer info: Forte Pharma Turbodraine 500ML

Forte Pharma Turbodraine 500ML

TurboDraine is een afslankdrank met 3 aanvullende werkingen:
Draineert en zuivert het lichaam;
– Verbrandt calorieën;
– Remineraliseert het lichaam.

Een formule die een volledige werking biedt dankzij de combinatie van verschillende plantaardige extracten; kersensteeltje, moerasspirea, hibiscus en Cactinea bevorderen de verwijdering van vetten dankzij hun natuurlijke drainerende eigenschappen; Groene thee helpt calorieën te verbranden; Het trio van zeesla, ginseng en guave levert de nodige ionen en mineralen. Hoe te gebruiken?
10 ml oplossen in een groot glas water, 5 keer per dag herhalen. Kuur van 10 dagen, indien nodig herhalen. Een kuur van 3 weken bij elke seizoenswisseling wordt aanbevolen.

Lees hier voor meer info: Weight Care Red Detox

Weight Care Red Detox 500ML

Voor natuurlijk vetverbranden
Weight Care Red Detox is een oplosbare detox drank op basis van 15 natuurlijke plantenextracten. Hiervan bevordert Cichoreiwortel de ontgifting van het lichaam en draagt Guarana bij tot de vetverbranding. Dit maakt deze detox drank uitermate geschikt voor of tijdens uw dieet.

Dosering
Elke avond 1 dopje Red Detox (50 ml) oplossen in een groot glas water (300 ml). De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een fles van 500 ml is goed voor een detox kuur van 10 dagen die meermaals herhaald kan worden.

Mattisson HealthStyle Fulvinezuur Gefermenteerd 950ML

Te gebruiken als detox
Mattisson Healthstyle Gefermenteerd Fulvinezuur wordt gewonnen uit een humuslaag die stamt uit de krijttijd en naar schatting 40 miljoen jaar oud is. Het wordt veel gebruikt als detox. Fulvinezuur wordt geproduceerd door een maandenlang natuurlijk gistingsproces, zonder gebruikmaking van verhitting of chemicaliën. Dit gistingsproces zuivert de fulvine van de mineralen en metalen die zich van nature binden aan fulvine. De transparante en goudgele kleur van de vloeistof zijn kenmerkend voor de zuiverheid van het product. Fulvinezuur smaakt neutraal en kan makkelijk worden gemengd met water of vruchtensap.
Dosering Neem gedurende 21 dagen: 3x per dag 30 ml verdund in vloeistof, een uur voor of na de maaltijd. Na 10 dagen rust, de kuur vervolgen met 21 dagen 3 x daags 10 ml.

Of indien gewenst via een meer langzame inname: Neem gedurende 30 dagen: eerste week 3 x per dag 10 ml verdund in vloeistof, een uur voor of na de maaltijd innemen. Tweede week 3 x per dag 20 ml. Derde en vierde week 3 x per dag 30 ml. Na 14 dagen rust, de kuur vervolgen met 30 dagen 3 x daags 10 ml. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Mattisson HealthStyle Zeewier Eiwit SuperShake 500GR

Bron van Eiwitten en Kelp, bevat Spirulina & Chlorella

Mattisson HealthStyle Zeewier Eiwit SuperShake is verrijkt met choline en algen, bekende om hun afslankende werking. Daarnaast bevat het diverse aminozuren. De toevoeging van natuurlijk vanille en Stevia geven deze shake een heerlijke smaak. Bevat 23 gram eiwit en 105 calorieën per maatschep van 30 gram.Dosering

Gebruik 1 à 2 keer per dag een overheerlijke shake voorafgaand aan een maaltijd. Eet minimaal de helft minder. Indien gewenst kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 shake per dag. Meng 1 maatschep (ca. 30 g) met 200 ml water, magere melk of magere yoghurt in een glas, shakebeker of met mixer (voor extra luchtig effect). Roer, shake of mix het geheel totdat al het poeder is opgelost.

Easyline WLS Diet Shake PRO 

Ondersteunt gewichtverlies met konjacmannan

Algemeen
Vedax Easyline® WLS Diet Shake PRO maakt afslanken voor u eenvoudig. Het is een verzadigende proteïne shake met een heerlijke, frisse vanille smaak. Het ondersteunende effect van Easyline® WLS Diet Shake PRO bij gewichtsverlies is niet alleen bewezen maar ook gebaseerd op wetenschappelijke informatie. Easyline® WLS Diet Shake PRO bevat hoogwaardige geallomereerde eiwitten uit calciumcaseinaat en wei-eiwitconcentraat en de smart carbs Palatinose. Eiwitten zijn belangrijk om de spiermassa tijdens het afvallen te behouden. Easyline kan u hierbij helpen. Bijkomend voordeel is dat u zich minder vermoeid en futloos voelt en u het dieet dus veel makkelijk vol kan houden. Het Aminozuur complex in eiwitten zorgt er verder voor dat uw cellen goed gevoed kunnen worden, waardoor zij beter hun functie kunnen uitvoeren en dit bij elkaar bevordert het afslanken aanzienlijk. De toegevoegde Palatinose zijn laag glycemisch, oftewel het bevat suikers die worden verbrand in de stofwisseling en niet worden opgeslagen in het vet. Daarnaast voorkomen zij pieken in de bloedsuikerspiegel en geven geen hongergevoel.

Daarnaast bevat Easyline® WLS Diet Shake PRO ook konjacmannan, een hoogwaardige voedingsvezel. Deze voedingsvezel heeft de eigenschap om tot 100 maal zijn eigen gewicht aan water te binden. Na inname van de shake lossen de vezels op in de maag waardoor het wordt omgezet in een natuurlijke, caloriearme gel dat een gevoel van verzadiging geeft, waardoor u op een natuurlijke manier minder gaat eten.

Tevens is de Easyline® WLS Diet Shake PRO aangevuld met een aantal andere actieve bestanddelen als: Pro-Biotica, ‘goede’ bacteriën voor een betere darmwerking, Calcium voor uw botten, Zink ter ondersteuning bij de verbranding van vetten, Chroom levert een bijdrage aan de verbranding van koolhydraten en aanvullend Vitamine B6 voor uw energie en een goede werking van het immuunsysteem.Vedax Easyline® WLS Diet Shake PRO:
– rijk aan hoogwaardige eiwitten en konjacmannan vezels
– laag in calorieën
– rijk aan prebiotica, glucomannan vezels, calcium, zink, magnesiumcitraat, chroom en vitamine B6
– heerlijke vanille smaak

Qnt Easy Body Skinny Protein Vanilla Ice Cream Shake 450GR

Eiwitrijke shake dat helpt bij vet- en gewichtsverliesAlgemeen
Easy Body Skinny Protein Vanilla Ice Cream Shake is een eiwitrijke shake met collageen dat de kwaliteit van de ouder wordende huid doet verbeteren. Daarbij bevat het diverse belangrijke vitamines en L-Carnitine dat helpt bij het verliezen van vet en overgewicht. Ook zorgt L-Carnitine dat tijdens het sporten het bloed wordt voorzien van zuurstof zodat uw uithoudingsvermogen groter wordt. Daarbij helpt het spieren te herstellen en wordt spierspanning behouden tijdens het afvallen. Deze heerlijke shake smaakt naar vanille-ijs, is zonder toegevoegde suikers en bevat slechts 67 kcal per portie. Perfect om tussendoor te nemen, juist om ongezonde tussendoortjes te vermijden!

Easy Body Skinny Protein Vanilla Ice Cream Shake:
– ewitrijke shake verrijkt met collageen voor een mooie huid
– bevat vitamines om te korten op te vullen
– met L-Carnitine dat helpt bij vet- en gewichtsverlies
– circa 22 porties per verpakking
– slechts 67 kcal per portie

Hoe te gebruiken?
Het wordt aanbevolen om Skinny Protein één of twee keer per dag te consumeren als onderdeel van een programma voor gewichtsverlies.

Meng 20 g met 250 ml water of melk.

Natusor Shake Eiwit Zeewier

Een nieuwe en zeer succesvolle visie op het afslanken

Algemeen
Het eiwitdieet is een nieuwe en zeer succesvolle visie op het afslanken. Het is gebaseerd op het gebruik van veel eiwitten, weinig koolhydraten en een beetje vet. Volgers van dit dieet reageren enthousiast op de behaalde afslankresultaten. Bovendien is dit dieet voor iedereen goed vol te houden en gezond. Zeewier Eiwit Shakes kenmerkt zich door de hoogwaardige eiwitten en de hoge dosering zeewier en algen, die het afslanken bevorderen. Dit zeer bijzondere product is rijk aan Chlorella, wat een totale lichaamsreinigende invloed heeft, Spirulina dat energie geeft en Kelp en Undaria die samen het hongergevoel verminderen en de stofwisseling versnellen. De unieke combinatie van Zeewier, Algen en Whey-proteïne voedt het spierweefsel, zorgt voor extra energie en laat u afslanken als nooit tevoren. Slecht één a twee shakes per dag is al goed voor een voldoende afslankresultaat.

Hoe te gebruiken?
1. Doe +/- 200 ml. water, magere melk of magere yoghurt in een glas of shakebeker.
2. Voeg 1 afgestreken maatschep toe en roer of shake het geheel totdat al het poeder is opgelost.
3. Vervang 1 à 2 maaltijden per dag door een overheerlijke shake.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *