Nieuwe trend stopt teken met kralen

Inhoudsopgave

Druppeltjes of tabletjes voor je hond

Je weet dat er verschillende soorten teken- en vlooiendruppels (of tabletten) zijn die je voor je hond kunt kopen? Het blijkt dat die echt slecht voor ze zijn. Dat is jammer, want nu hebben we iets anders nodig om onze huisdieren mee te beschermen – maar maak je geen zorgen; We hebben het onderzocht het zal geen probleem meer zijn, want dit “nieuwe” product werkt niet alleen op honden, maar ook op mensen! Hier is de oplossing om van die vervelende teken (en vlooien) af te komen. Het beschermt jullie beide en (zeg nou zelf) hoe leuk ziet dit eruit?

Anti tekenband (verkrijgbaar in meerdere kleuren) gekocht byJanine

Vorig jaar zagen we een enorme toename van het aantal huisdiereigenaren dat tekenhalsbanden gebruikte om hun honden te beschermen. Deze nieuwe trend is dit seizoen weer teruggekomen met armbanden en kettingen niet alleen voor je huisdier maar ook voor mensen! Niet alleen houden deze kralen je veilig tegen vervelende teken en muggen, maar maar ze zorgen voor meer gezondheidsvoordelen bij mens en dier.

Een EM kralen (beads, parels of hoe je ze wilt noemen) speciale stenen die gemaakt zijn met Effectieve Micro-organismen (afgekort naar EM). Deze micro-organismen helpen om teken en andere insecten die je huisdier kunnen bijten op afstand te houden. Niet alleen helpen ze de beten te stoppen, maar ze beschermen ook tegen vlooien, muggen en ander ongedierte. EM zou zelfs ook gezondheidsvoordelen bezitten, maar ook bij je huisdieren en mensen tegen bij angsten, rustiger te worden tot hot spots en gewrichtspijn. Hoe werkt het? EM zou negatieve ionen uitstralen, waarvan wordt aangenomen dat ze allerlei gezondheidsvoordelen hebben. Maar niet alleen voor je huisdier ook voor jezelf.

Leuke halsbanden of armbanden op maat gemaakt

Wat is deze technologie EM?

EM Keramiek is een soort keramisch materiaal dat gemaakt wordt met behulp van EM technologie. EM technologie is een vorm van energiegeneeskunde die elektromagnetische velden gebruikt om genezing te bevorderen. EM Keramiek wordt gemaakt door klei bloot te stellen aan EM velden, waardoor de klei elektrisch geladen wordt. De EM velden zorgen er ook voor dat de klei negatieve ionen uitzendt, waarvan men gelooft dat ze gezondheidsvoordelen hebben. EM Keramiek wordt gebruikt in een hele reeks producten, waaronder EMF beschermingsmiddelen, waterfilters en luchtzuiveraars. EM Keramiek wordt ook gebruikt in sommige medische apparatuur, zoals implanteerbare hartdefibrillators.

Waar werken deze EM Keramieke kralen tegen?

EM keramiek kralen zijn een soort negatieve ionen keramiek waarvan gezegd wordt dat het allerlei gezondheidsvoordelen biedt. EM keramiek is gemaakt van klei die doordrenkt is met negatieve ionen. Men gelooft dat deze ionen helpen het lichaam te ontgiften, het immuunsysteem te stimuleren en stress te verminderen. EM keramiek kralen worden vaak gebruikt in armbanden, halskettingen, en andere sieraden. Ze kunnen ook aan kleding worden toegevoegd of in kamers worden gelegd om de luchtkwaliteit te helpen verbeteren. Sommige mensen doen zelfs EM keramiek kralen in hun drinkwater om de voordelen van negatieve ionen te ontvangen.

Halsbanden maar ook armbanden met deze kralen

Gezondheidsvoordelen van deze kralen voor mens en dier

Ook ik kan dus iets dragen met deze kralen waardoor dit gunstig gaat werken op mijn gezondheid? EM keramiek is een soort zwarte keramiek waarvan gezegd wordt dat het een hele reeks voordelen heeft, waaronder het vermogen de bloedsomloop te verbeteren en genezing te bevorderen. Behalve dat EM keramiek de blootstelling aan EMF straling vermindert, is ook aangetoond dat het ontstekingsremmende effecten heeft als vermindert zwelling en roodheid. EM-X kralen worden vaak gebruikt in armbanden, halskettingen en andere sieraden, en veel mensen zweren bij hun EM kraal armbanden als een manier om pijn te verlichten en de algemene gezondheid te verbeteren.

Nog volop onderzoek gedaan naar deze stralingen

Onderzoek naar EM keramiek is nog in een vroeg stadium, maar één studie vond dat EM kralen de bloedsomloop aanzienlijk konden verbeteren wanneer ze op de huid aangebracht werden. De studie vond dat hoe meer EM kralen er gebruikt werden, hoe groter de verbetering van de bloedsomloop. Een andere studie vond dat EM keramiek ontstekingsremmende effecten had wanneer het op de huid werd aangebracht.

MF straling is een soort elektromagnetische straling die door elektronische apparaten wordt uitgezonden. EMF straling is in verband gebracht met een aantal gezondheidsaandoeningen, waaronder kanker. EM keramiek werkt door EMF straling te absorberen en dan weer uit te zenden als onschadelijke infrarode straling.

EM kralen veilig voor mens en dier

EM keramiek is gemaakt van een materiaal dat wordt aangetrokken door de EM velden die door het menselijk lichaam worden uitgezonden. EM keramiek is ook werkzaam tegen ander ongedierte, zoals vlooien, luizen en mijten. EM keramiek is veilig voor mens en dier, en het is niet giftig. EM keramiek is werkzaam gebleken tegen teken, vlooien, luizen en mijten, en het is veilig voor mens en dier.

Kun je deze keramische kralen krijgen in een armband, halsketting of andere sieraadvorm?

Ja, EM keramische kralen worden vaak gebruikt in armbanden, halskettingen en andere sieraden. Ze kunnen ook aan kleding worden toegevoegd of in kamers worden gelegd om de luchtkwaliteit te helpen verbeteren. Sommige mensen doen zelfs EM-X keramische kralen in hun drinkwater om de voordelen van negatieve ionen te ontvangen. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is om de beweringen over EM-X keramiek te staven, geloven veel mensen in de voordelen ervan en blijven ze gebruiken.

Als je een natuurlijke manier zoekt om je huisdier tegen teken, vlooien en ander ongedierte te beschermen, dan is is een EM keramische kraalhalsband misschien een goede optie voor je. EM keramiek is veilig voor mens en dier, en het is niet giftig en hypoallergeen. Het is veilig voor mens en dier. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is om de beweringen over EM keramiek te staven, geloven veel mensen in de voordelen ervan en blijven ze gebruiken. En zeg nou zelf hoe leuk zien de halsbanden en de armbanden eruit?

Hoeveel kralen nodig voor bescherming?

De hoeveelheid EM parels die je nodig hebt om werkzaam te zijn, hangt af van de hoeveelheid EMF straling waaraan je blootgesteld bent. Als je bijvoorbeeld blootgesteld wordt aan EMF straling van een mobiele telefoon, zul je meer EM parels nodig hebben dan als je alleen aan EMF straling van een computermonitor blootgesteld wordt.

Onderhoud van de kralen, reinigen en opladen

De kralen gaan jaren mee en hebben ook een jarenlange werking. EM keramiek is een materiaalsoort die opgeladen kan worden door ze onder stromend water te houden. Dit komt doordat de EM deeltjes worden aangetrokken door de geladen deeltjes in het water. Reinig de kralen onder stromend water ongeveer iedere 2 tot 3 weken.

Als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van EM kralen?

Je kunt ze hier online kopen!

Ziek worden op vakantie

Heb je het gevoel dat je altijd ziek wordt als je op vakantie gaat? Je bent niet de enige. Het blijkt dat daar een reden voor is: ons lichaam is eigenlijk vatbaarder om ziek te worden als we op vakantie zijn. Dit komt omdat we meestal actiever zijn en veel overtollige energie hebben, wat ons immuunsysteem uit balans brengt.

In deze blogpost gaan we na waarom dit gebeurt en bespreken we enkele tips om te voorkomen dat je ziek wordt op vakantie!

Lees verder

Stedentrip Valencia

Stel je voor dat je door eeuwenoude geplaveide straten loopt, omzoomd met prachtige architectuur, en dan stopt om te genieten van een heerlijk paella diner op een charmant terras met uitzicht op de Middellandse Zee. Klinkt dat niet als een paradijs? Maak je dromen werkelijkheid door vandaag nog je vakantie naar Valencia te boeken.

Lees verder

Bijgeloof

Bijgeloof zijn overtuigingen die al eeuwenlang bestaan. Ze zijn terug te voeren op verschillende culturen en hebben, afhankelijk van de persoon, verschillende betekenissen en doeleinden.

Lees verder

Hoe te kiezen voor een leven met meer energie

We weten allemaal hoe het voelt als we niet genoeg energie hebben. Je bent moe, je geest is wazig, en alles is een strijd. En hoewel het niet altijd makkelijk is om meer energie te krijgen, zijn er wel degelijk dingen die je kunt doen om het proces te versnellen. Dus als je je uitgeput voelt en een snelle oppepper nodig hebt, lees dan verder voor wat tips over hoe je snel meer energie krijgt!

Lees verder

Samenzweringstheorieën

Heb je wel eens het gevoel dat je gecontroleerd wordt door iets of iemand die je niet kunt zien? Dat er een verborgen kracht aan het werk is, die gebeurtenissen manipuleert en de wereld om je heen beheerst? Als dat zo is, geloof je misschien in samenzweringstheorieën.

Lees verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.