Review van mijn beste aankoop ooit: iRobot Stofzuiger

https://cb.prf.hn/l/7EvPAY9

Jaren geleden deed ik een van mijn beste beslissingen ooit aanschaffen.

Dit was een iRobot stofzuiger. Als je twijfels hebt om er een te kopen dan zal ik deze twijfels wegnemen. Het is best wel een grote uitgave, maar ik heb er al zoveel profijt van gehad. Het is echt een besparing in tijd. Ik zet hem aan, ga weg en als ik thuis kom dan zijn zelfs de kleinste hoekjes schoon. Ik geef toe hij doet er best wel lang over, maar wat maakt het uit. Als het maar goed gedaan wordt. Nou en dat doet hij. Ik kan niemand bedenken die zo secure kan schoonmaken.

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • Programmeer de robot meerdere dagen vooruit, zodat je een schoonmaakschema instelt.
  • Met de lasers maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de ruimte zodat hij niets overslaat en obstakels vermijdt.
  • Wanneer de accu is opgeladen, rijdt de robotstofzuiger vanzelf weer naar de plek waar hij gebleven was.
  • De robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie.

Omschrijving

De iRobot Roomba 976 hoort bij de Roomba 900-serie robotstofzuigers. De robot is bestuurbaar via een app, wat hem lekker gebruiksvriendelijk maakt. Zo zet je hem ook aan het werk als je op kantoor of in de trein zit. De dubbele rubberen borstels zijn geschikt voor elk vloertype. Deze zijn erg stevig en passen zich door te buigen aan aan tapijt en harde vloeren. Op een volle accu stofzuigt de robot zo’n anderhalf uur. Raakt hij tijdens de stofzuigklus leeg? Dan keert hij uit zichzelf terug naar het laadstation. Wanneer hij weer volledig is opgeladen, maakt hij het programma waar hij mee bezig was af. Deze robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie, maar is dankzij de Imprint Link technologie te koppelen met de iRobot Braava dweilrobots.

Mijn keuze voor een slimme robotstofzuiger met handige app

  • Deze robotstofzuiger slaat niets over, want dankzij geavanceerde sensoren en een vuildetectiesysteem ziet de robot waar het vuil ligt.
  • Via de app zie je precies waar de robot is en heb je Smart Home thuis, dan vraag je gewoon aan Alexa of Google om de robot te starten.
  • Door de goede prijs-kwaliteitverhouding is deze iRobot Roomba 976 Keuze.

Wat ik me nog steeds afvraag is waarom ik deze niet al veel eerder aan heb geschaft. Nu met onze hond in huis vindt ik het nog fijner. Het is ook erg hygienisch. Er zijn zoveel pluspunten te bedenken. Ik zou zeggen probeer het uit. Het maakt je echt blij!

iRobot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.