Valentijnsdag wat voor cadeau geef je?

Nog even en het is Valentijnsdag. Ga jij jouw geliefde verassen met iets moois? In Nederland en België is het pas van de laatste jaren. Ik weet wel dat België hier al wat jaren voorliep op Nederland. Het is steeds commerciëler gewonnen. De winkeliers zijn hier in de loop der jaren op ingesprongen. En nu hoort het erbij, want hoe voel jij je als je partner met een mooi cadeau aankomt en jij hebt niets in huis….? Wel eens meegemaakt?

Waar komt Valentijnsdag vandaan?

Valentijnsdag vindt plaats op 14 februari. Tegenwoordig wisselen we op deze dag snoep, bloemen en geschenken uit tussen geliefden. Dit allemaal in de naam van St. Valentine. Maar wie is deze mysterieuze heilige en waar komen deze tradities vandaan? Het zijn overblijfselen van zowel de Christelijke als de oude Romeinse tradities. Valentijn was een alleenstaande priester. In zijn tijd was Keizer Claudius II aan het roer. Hij wilde dat alleenstaande mannen niet trouwden omdat hij ze wilde laten vechten in het leger. Maar de priester Valentijn was het hier niet mee eens en hij bleef in het geheim huwelijken voltrekken voor jong geliefdes. Claudius II kwam hierachter en Valentijn werd ter dood veroordeeld. (dit is een verhaal)

De leukste valentijnscadeaus

Bloemen

Klik hier voor een mooi boeket bezorgd

Een mooi boeket laten bezorgen blijft nummer 1 Daar gaat iedereen blij mee zijn. dit is het beste en veiligste Valentijnscadeau wat je maar kunt geven. Daarom staat het boeket op nummer 1 Het liefste met een heel lief kaartje erbij

Een heerlijk geurtje

Ik denk dat je iedereen blij kunt maken met een heerlijk geurtje met Valentijn. Een geurtje cadeau staat daarom bij ons zeker op de 2e plaats. Denk ook eens aan een set met bodylotion. Dit kan voor zowel heren als dames. Dit cadeau zal zeker altijd in de smaak vallen.

Asahi aroma diffuser 

Klik hier voor de Aroma Diffuser

Deze aroma diffuser is echt zo mooi en makkelijk in gebruik. Ik weet zeker dat deze goed in ieder interieur staat en je jouw liefde heerlijk kunt laten genieten van de fijnste geuren. Wat denk je bij een romantische avond?

Mok I Fucking Love you

Klik hier voor de mok

Iedereen mag het weten: Jij bent de liefde van mijn leven!

Sparrow Duo Sleutelhanger

Klik hier voor de Duo sleutelhanger

Twee verliefde vogeltjes samen lekker zitten in het huisje als we samen thuis zijn. Beide vogeltjes hebben allebei een sleutelhanger, waar jullie je huissleutels aan kunnen hangen. En kom je thuis, dan zet je je vogeltje weer in het vogelhuisje. Hang het vogelhuisje op in de gang en je bent nooit meer je sleutels kwijt. En mocht je je liefje even niet kunnen vinden, dan fluit je op het vogeltje om haar terug te roepen. Misschien kan dit ook hint gegeven worden wanneer er een wat aangekondigd gaat worden: wil je met mij samenwonen?

Knuffelbeer I love you

Klik hier voor de leuke beer

Pluche knuffel dier Valentijn I Love You beertje 27 cm. Het perfecte liefdes cadeau.

Cabin Geurbrander

Klik hier voor de Geurbrander

Een houten vakantiehuis, het liefst op een plek waar het flink sneeuwt in de winter. Wie droomt daar nou niet van? Het schattige houten huisje verspreid namelijk de heerlijkste geuren door zijn schoorsteen. Het huisje komt met tien geurstaafjes, die ruiken naar dennenhout. Zijn deze op, dan kun je later ook andere wierookkegels in het huisje gebruiken.

Heart To Heart Duolepel

Klik hier voor Heart to Heart lepel

Een dessert voor 2. Hoe mooi en perfect zijn deze liefdevolle lepeltjes? Heerlijk samen een dessert eten. Deze 2 unieke lepeltjes die samen een hart vormen.

Wecksnoeppot 350 gram

Klik hier voor de snoeppot met hartjes

Gewoon lekker samen snoepen. Als dat geen liefde is. Voor een klein prijsje een aardigheidje voor degene om wie je zoveel geeft

Gouden roos met licht

Klik hier voor de roos met licht

Deze belichtte roos in een mooie stolp is een ideaal geschenk voor uw geliefde op kerst, Valentijn, of gewoon om een keer op een leuke manier uw waardering te laten merken. Naast in het goud is de roos ook in het rood beschikbaar, of in een uniek galaxy patroon.

Kijk ook naar een van onze andere romantische producten om uw perfecte avond of liefdevolle cadeau compleet te maken.

Beer van rode rozen

Klik hier voor de beer van rode rozen

Rozen die echt voor altijd zijn? Dan heb je hier een geweldig cadeau. Dat kan nu, met de prachtige rozenbeertjes van Cupido’s Choice. De beertjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten en kleuren.

Ziek worden op vakantie

Heb je het gevoel dat je altijd ziek wordt als je op vakantie gaat? Je bent niet de enige. Het blijkt dat daar een reden voor is: ons lichaam is eigenlijk vatbaarder om ziek te worden als we op vakantie zijn. Dit komt omdat we meestal actiever zijn en veel overtollige energie hebben, wat ons immuunsysteem uit balans brengt.

In deze blogpost gaan we na waarom dit gebeurt en bespreken we enkele tips om te voorkomen dat je ziek wordt op vakantie!

Lees verder

Stedentrip Valencia

Stel je voor dat je door eeuwenoude geplaveide straten loopt, omzoomd met prachtige architectuur, en dan stopt om te genieten van een heerlijk paella diner op een charmant terras met uitzicht op de Middellandse Zee. Klinkt dat niet als een paradijs? Maak je dromen werkelijkheid door vandaag nog je vakantie naar Valencia te boeken.

Lees verder

Bijgeloof

Bijgeloof zijn overtuigingen die al eeuwenlang bestaan. Ze zijn terug te voeren op verschillende culturen en hebben, afhankelijk van de persoon, verschillende betekenissen en doeleinden.

Lees verder

Hoe te kiezen voor een leven met meer energie

We weten allemaal hoe het voelt als we niet genoeg energie hebben. Je bent moe, je geest is wazig, en alles is een strijd. En hoewel het niet altijd makkelijk is om meer energie te krijgen, zijn er wel degelijk dingen die je kunt doen om het proces te versnellen. Dus als je je uitgeput voelt en een snelle oppepper nodig hebt, lees dan verder voor wat tips over hoe je snel meer energie krijgt!

Lees verder


7 reacties op “Valentijnsdag wat voor cadeau geef je?

  1. Wij doen niet echt aan Valentijn. Hooguit een kaartje, meer is het meestal niet. Mijn dochter daarentegen zal erg blij zijn met alle tips die je hebt gegeven. Die houdt er wel van om uit te pakken voor haar vriendje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.